Christa Geerse

Voor hulpvragen bij:

  • Psychische problemen bij kinderen en volwassenen, zoals angst-, stemmingsklachten, persoonlijkheidsproblemen.
  • Ontwikkelingsproblemen bij kinderen en jongeren, dit zijn uitdagingen of vertragingen die zich kunnen voordoen tijdens de normale groei en ontwikkeling.
  • Gezins- en levensfaseproblematiek, dit zijn veranderingen of conflicten die zich voorkunnen doen binnen een gezin of in individuele levensfasen.
  • Partner-relatieproblemen, zoals gemis aan verbinding, hoogoplopende conflicten en spanningen of moeilijkheden die onoplosbaar lijken.

Mijn naam is Christa Geerse, eigenaar van Praktijk Raak.  Ik werk ruim 20 jaar in de geestelijke gezondheidszorg en de jeugdhulpverlening. Naast mijn opleiding tot orthopedagoog generalist ben ik opgeleid als systeemtherapeut (gezins- en relatietherapeut).

Bij systeemtherapie worden problemen of veranderwensen bekeken vanuit de context en samenhang met de omgeving en voorgeschiedenis. Het is een effectieve therapie voor mensen van alle leeftijden. Je kunt bij mij terecht voor individuele, gezins- of relatietherapie. Het draagt ondermeer bij aan een verbetering van de relatie met jezelf en met anderen, het versterken van je veerkracht en het verwerken van nare ervaringen. 

Ik hecht veel waarde aan het feit dat je je op je gemak voelt bij een therapeut, omdat dit essentieel is om open te kunnen zijn over jezelf en om te kunnen groeien. Daarom bied ik vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Voor de aanvraag van een kennismakingsgesprek of een vraag, mail je naar info@praktijk-raak.nl. Binnen twee werkdagen ontvang je reactie van mij.

Ik ben geregistreerd als orthopedagoog-generalist in het BIG-register.
Lid van de beroepsverenigingen:
– Nederlandse Vereniging voor Orthopedagogen (NVO)
– Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)
Specialisaties in de oplossingsgerichte, hechtingsgerichte en schemagerichte systeemtherapie en tevens trainer verbindend gezag & geweldloos verzet.

Praktijk-Raak

Tuinbouwweg 19C

3602 AT Maarssen

Email: info@praktijk-raak.nl

www.praktijk-raak.nl