Elly van Leeuwen-Treffers

  • Klinisch pedagoog
  • GZ psycholoog, Big nr. 09025809325
  • Psychotherapeut, Big nr. 29025809316
  • Korter en langer durende behandeling

Ik ben opgeleid als klinisch pedagoog en GZ psycholoog. Na mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd als psychotherapeut. Ik heb langdurig gewerkt met jeugdigen en jong volwassenen, zowel in de instelling als in mijn eigen praktijk. Door ontwikkelingen in de organisatie van de GGZ heb ik mij steeds meer toegelegd op de volwassen GGZ.
Ik wil u graag helpen met het zoeken naar oplossingen als u problemen ervaart in uw leven. Er kunnen verschillende methoden gebruikt worden om te zoeken naar oorzaken en oplossingen, zoals schematherapie, symbooldrama, cognitieve gedragstherapie, EMDR. Met u samen wordt uitgezocht waar u aan wilt werken en op welke manier. In overleg maken we dan een behandelplan.

Mijn praktijk staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 30260515. Ik heb bij meerdere zorgverzekeraars een contract voor Basis GGZ en Specialistisch GGZ. Meer informatie hierover krijgt u in de praktijk. Ik werk volgens de richtlijnen van de AVG en maak gebruik van Zivver om beveiligd te mailen. Ik ben lid van de volgende verenigingen:

VEN: Vereniging voor EMDR
VST: Vereniging voor schematherapie
LVVP: Landelijke vereniging voor vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten

Mevrouw drs. E.J. van Leeuwen-Treffers

Kerkweg 37
3603 CL Maarssen
0346-565146
06-12767593
vanleeuwentreffers@hccnet.nl