Psychologen/Psychotherapeuten

Frans Duintjer

Vanaf 2009 heb ik een priveuml; praktijk voor Psychologische hulp en Coaching in Loenen a/d Vecht. Daarvoor was ik als GZ psycholoog ruim 25 jaar werkzaam in de ambulante Geestelijke Gezondheids Zorg (GGZ) als individuele behandelaar en gezinstherapeut, op zowel kinder- en jeugdafdelingen als op volwassenafdelingen.

Sinds enige tijd heb ik mijn BIG registratie beëindigd en ben ik met pensioen, maar ik voer nog wel een kleine praktijk voor onverzekerde zorg. U kunt bij mij terecht voor problemen en klachten die niet vallen onder de verzekerde zorg zoals identiteits- en levensvragen, aanpassingsproblematiek, burn-out klachten of overspannenheid en gezins- of relatieproblemen, voor zover er geen sprake is van een psychische stoornis. Ook coach ik ouders van opgroeiende pubers en adolescenten met gedragsproblemen, vanuit de methode van Geweldloos Verzet en Nieuwe Autoriteit. De kosten van consulten komen voor eigen rekening. Tarieven in overleg, rekening houdend met uw inkomenssituatie. Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk.

Ik ben psycholoog en systeemtherapeut en als zodanig geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG). Voor deze vereniging ben ik tevens opleider en leertherapeut.

Contact

U kunt zich telefonisch aanmelden voor een afspraak op 0294-231725, of via mijn e-mailadres fransduintjer@hotmail.com, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op..