Psychologen/Psychotherapeuten

Frans Duintjer

Sinds 2009 heb ik een privé praktijk voor Eerstelijns Psychologische hulp en coaching in Loenen a/d Vecht en Amsterdam.
Daarvoor was ik ruim 25 jaar werkzaam in de ambulante Geestelijke Gezondheids Zorg (GGZ) als individuele behandelaar en gezinstherapeut, op zowel kinder- en jeugd- als op volwassenafdelingen.                                                                             Ik ben gespecialiseerd in korte behandelingen en in relatie- en gezinsproblematiek. Verder kunt u bij mij terecht voor identiteitsproblemen, werk- en arbeidsgerelateerde problemen (burn-out, burn-down, faalangst, overspannenheid) en milde verslavingsproblemen of depressieve klachten.
Ook coach ik ouders van opgroeiende pubers en adolescenten die gedragsproblemen vertonen, onder meer vanuit de benadering van geweldloos verzet en Nieuwe Autoriteit.
Ik ben geregistreerd als GZ psycholoog en als systeemtherapeut bij de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG). Voor deze vereniging ben ik tevens opleider en leertherapeut.

Contact

U kunt zich telefonisch aanmelden voor een afspraak op 0294-231725, of via mijn e-mail adres fransduintjer@hotmail.com dan neem ik z.s.m. contact met u op.